info@karagroup.hu
+36 70 732 3737

Telekom Székház

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

ID: telekomiroda

 • Bérleti díj min.

  14 € /m²/hó

 • Bérleti díj max.

  15.5 € /m²/hó

 • Min. kiadó iroda

  1200

 • Max. kiadó iroda

  1200

 • Kategória

  A+

Tulajdonságok

 • Üzemeltetési díj: 2600 Ft/hó/nm
 • Min. bérleti idő: 5 év
 • Teljes terület: 58000 nm
 • Közös területi arány: 6 %
 • Parkolás: Mélygarázs
 • Építés éve: 2018
 • Zöld minősítés: BREEAM Excellent
 • Parkolási díj: 150 €/hó/gk.

Telekom Székház bemutatása

A Telekom Székház: Innováció és Kreativitás a Magyar Irodapiac Szívében

A Telekom Székház, Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb irodaháza, a Telekom és a T-Systems közös székhelyeként 2018 nyár végén került átadásra. Az épület összesen mintegy 100 ezer négyzetmétert foglal el, melyből 58 ezer m2 bérbe adható terület, és kilenc emeleten keresztül közel 4500 munkatársnak nyújt munkahelyet. 

Az épület modern, környezettudatos technológiákat alkalmaz, többek között energiahatékony hűtési és fűtési rendszereket, valamint napenergia hasznosítását elősegítő technológiákat. A fenntartható közlekedés elősegítése érdekében kerékpártárolók és zuhanyzók is helyet kaptak a létesítményben. 

A természetes fény maximális kihasználása érdekében a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő ablakok elhelyezésére, ami hozzájárul az alkalmazottak jobb közérzetéhez és produktivitásának növeléséhez. A közösségi terek és pihenőzónák modern, funkcionális bútorokkal vannak berendezve, amelyek támogatják az informális kommunikációt és az ötletcserét a munkatársak között.

Ha egy olyan kiadó irodahelyiséget keres, amely modern, inspiráló és minden igényt kielégítő munkakörnyezetet biztosít, a Telekom Székház a tökéletes választás.

Fedezze fel az ideális kiadó irodát: Tippek és tanácsok a tökéletes iroda kiválasztásához

 1. Kiváló elhelyezkedés és hozzáférhetőség: A székház stratégiailag fontos helyen található, ami könnyű hozzáférést biztosít mind a munkatársak, mind az ügyfelek számára. A közlekedési kapcsolatok kiemelkedőek, amely elősegíti a zökkenőmentes napi munkavégzést és az üzleti találkozók hatékony megszervezését.
 2. Modern technológiai infrastruktúra: Az épület korszerű technológiákat alkalmaz, beleértve az energiahatékony hűtési és fűtési rendszereket, valamint a napenergia-hasznosítást. Ezek a technológiák nemcsak a környezeti fenntarthatóságot szolgálják, hanem hosszú távon költséghatékony megoldásokat is kínálnak.
 3. Emberközpontú kialakítás: A munkahelyi környezet kialakításánál nagy hangsúlyt kapott az alkalmazottak jól-léte. A székház tervezése során az emberközpontú design elvei érvényesülnek, amelyek közösségi terek kialakítását és a munkatársak kényelmét helyezik előtérbe.
 4. Fenntarthatóság és környezettudatosság: A Telekom Székház kiemelkedik zöld épületként is, ahol a fenntartható közlekedési lehetőségek, mint a kerékpártárolók és zuhanyzók, elősegítik az egészséges életmódot és csökkentik a környezeti lábnyomot.
 5. Közösségi és kreatív tér: A székház nem csupán munkahely, hanem közösségi és kreatív tér is, ahol a pihenőzónák és a közösségi terek modern, funkcionális bútorokkal vannak felszerelve. Ezek az elemek ösztönzik az informális kommunikációt és az ötletcserét, amely hozzájárul az alkalmazottak innovatív gondolkodásához és a vállalati kultúra erősítéséhez.

Tegye vállalkozását sikeressé a Telekom Székházban, ahol minden adott a kiváló munkakörnyezethez: a stratégiai elhelyezkedéstől a modern technológiai infrastruktúrán át az emberközpontú kialakításig. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget: válassza a Telekom Székházat, ahol az üzleti lehetőségek találkoznak a jövő irodai környezetével. Béreljen kiadó irodát ma, hogy holnapra készen álljon a sikerre!

Zöld technológiák és emberközpontú design a Telekom Székházban: Útmutató a modern irodaházakhoz

A Telekom Székház, mint Magyarország egyik legmodernebb és legnagyobb irodaháza, számos olyan jellemzővel büszkélkedhet, amelyek kiváló példát mutatnak a fenntarthatóságra, innovációra és a munkavállalói jól-létre összpontosításra. Ha a BREEAM Excellent minősítés szempontjait nézzük, könnyen megérthetjük, hogyan válhat egy irodaház a munkaerő számára nem csak munkahelyként, hanem inspiráló és támogató környezetként is.

Energiahatékonyság és Környezettudatos Technológiák

A Telekom Székház energiahatékony megoldásokat alkalmaz, amelyek csökkentik az épület ökológiai lábnyomát. A székházban modern hűtési és fűtési rendszerek, valamint napenergia-hasznosító rendszerek kerültek beépítésre, ami hozzájárul az energiafelhasználás csökkentéséhez, miközben fenntartható forrásokból származó energiát hasznosít.

Vízgazdálkodás

A víz hatékony technológiák, mint például intelligens vízvezetékek és automatizált öntözőrendszerek, segítenek az ivóvíz felhasználásának optimalizálásában. A Telekom Székházban ilyen és hasonló víztakarékos megoldásokat alkalmaznak annak érdekében, hogy minimalizálják a környezetre gyakorolt hatásukat.

Alkalmazottak Jól-léte és Belső Környezet

A székház kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a belső tér minőségére, amely magában foglalja a természetes fény maximális kihasználását, a zajcsökkentést és a légminőség ellenőrzését. Ezek az elemek közvetlenül javítják az iroda bérlők komfortérzetét és hatékonyságát, miközben csökkentik a stresszt és növelik a munkaelégedettséget.

Közösségi és Funkcionális Terek

A Telekom Székház nem csak munkaterületként funkcionál, hanem közösségi és közös használatú helyiségeket is kínál, mint például tárgyalókat, pihenőtereket és kávézókat, amelyek elősegítik a munkavállalók közötti interakciót és együttműködést. Ezek a terek lehetővé teszik az informális kommunikációt és ötletcserét, amelyek létfontosságúak a kreatív és innovatív munkakörnyezet szempontjából.

Fenntartható Közlekedés

A Telekom Székház helyszíne és kialakítása is támogatja a fenntartható közlekedési megoldásokat, mint a kerékpártárolók és zuhanyzók, amelyek ösztönzik a dolgozókat a környezetbarát közlekedési módok használatára. Ez nemcsak a környezeti terhelés csökkentésében játszik szerepet, hanem az iroda bérlők egészségét és fizikai állapotát is elősegíti.

Ezek a jellemzők összességében azt mutatják, hogy a Telekom Székház tökéletes példája annak, hogyan lehet egy irodaházat úgy tervezni, hogy az nem csak a működési hatékonyságot és a munkavállalói produktivitást szolgálja, hanem a környezeti fenntarthatóságot és a dolgozók jól-létének előmozdítását is támogatja.

Béreljen kiadó irodát a Telekom Székházban: Kiváló lehetőség innovatív vállalkozások számára

A Telekom Székház, amely Magyarország egyik legmodernebb irodakomplexuma, a munkahelyi funkciók mellett különös hangsúlyt helyez az emberközpontú munkakörnyezet megteremtésére. Ennek eredményeképp az épület nem csupán funkcionális tér, hanem inspiráló közösségi helyszín is. A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a munkavállalói well-being, valamint a kreatív és inspiráló munkakörnyezet kialakítása.

A Telekom Székház architektúrája jelentős mértékben hozzájárul az épület landmark státuszához. A főbejáratnál található szokatlan méretű kivágás és a 22 méter magas oszlopsor markáns építészeti gesztusként funkcionál, amely integrálja az épületet a városi térrel, és egyfajta lebegő megjelenést, valamint nyitottságot kölcsönöz neki. Az épület homlokzata egy homogén, monolit szerkezet, amelyet a függőleges lamellák tesznek egyedivé, míg a dinamikus törések és bemarások barátságosságot sugároznak.

A belső terek tervezése során a funkcionalitás és esztétika egyensúlyát tartották szem előtt. Az előcsarnokból kiindulva az árkádok, a fedett átrium és a zöld udvar egymásba kapcsolódó térrendszert alkotnak. Az előcsarnok többfunkciós térként szolgál üzleti és baráti találkozókra, informális megbeszélésekre és kiállításokra egyaránt. A dolgozók számára kialakított udvaron egy tágas közösségi kert és rekreációs terület található, kültéri munkaállomásokkal és egy belső tóval, amely a kikapcsolódást szolgálja. A wellness és fitness központ, valamint a panorámás futópálya a tetőszinten tovább erősítik az egészségtudatos munkakörnyezetet.

Az irodaház alatt található háromszintes mélygarázs 3 lehajtón keresztül érhető el, és egy intelligens parkolási rendszer biztosítja az optimális használatot. A parkoló 1.350 autó, 50 motor és 329 kerékpár számára nyújt helyet, ezen kívül elektromos autótöltő állomások és autómosó is rendelkezésre áll. Az épület mozgáskorlátozottak számára is teljes mértékben akadálymentesített, összesen 27 felvonóval.

A Telekom Székház és a Kiváló Megközelíthetőség: Stratégiai Előnyök a Népliget Közlekedési Csomópontjánál

A Népligetnél kiváló megközelíthetőség biztosított a közlekedési csomópont által (M3 metróállomás, távolsági buszállomás, 1-es villamos és helyi buszjáratok), ami ideális helyszín a Telekom Székház számára. Ez a stratégiai elhelyezkedés kivételes lehetőséget nyújt a Telekom Székház alkalmazottainak és ügyfeleinek, akik prioritásként kezelik a gyors és hatékony közlekedést a városi környezetben. 

A Telekom Székház közelében lévő Népliget közlekedési hálózata átfogó és sokoldalú, amely gyors összeköttetést kínál Budapest több pontjával, így elősegíti az alkalmazottak és ügyfelek zökkenőmentes közlekedését. Emellett a terület infrastruktúrája kiemelkedően jó, számos étteremmel, kávézóval és üzlettel, amelyek kielégítik a mindennapi igényeket, ezzel tovább növelve a Telekom Székház vonzerejét az irodabérlet piacán.

Szolgáltatások

 • Fitnessz terem
 • Kávézó
 • Kerékpár tároló
 • Zöld tető
 • Konferencia terem
 • Elektromos autó töltő
 • Étterem
 • Belső Park
 • Belső udvar
 • Cégtábla kihelyezési lehetőség
 • Mélygarázs
 • 24 órás portaszolgálat
 • Öltöző, zuhanyzó
 • Autómosó
 • Biztonsági szolgálat
 • Panorámás terasz
 • Teakonyha
 • Wellness központ
 • Wi-Fi a közös területeken

Műszaki jellemzők

 • Nyitható ablakok
 • 4 csöves Fan-Coil
 • Belső árnyékolók
 • Álpadló
 • Épület felügyeleti rendszer
 • Álmennyezet
 • Optikai kábel
 • Lift az épületben
 • CCTV
 • Kártyás beléptető rendszer
 • LED világítás
 • Nagy sebességű felvonó
 • Prémium minőségű kivitelezés
 • Teljeskörű üzemeltetés
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Klimatizált irodák

Szeretne ön is a Telekom Székház bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

 1. Az irodaház adatlapján a jobb oldalon található űrlapot töltse ki az irodakereséssel kapcsolatos igényeivel.
 2. Küldje el nekünk az üzenetét és e-mailben vagy telefonon felvesszük önnek a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködést.
 3. Az irodakeresési igények megismerése után 24 órán belül megküldjük önnek a keresési paramétereknek megfelelő iroda területeket.
 4. Megszervezzük a kiválasztott irodaház bejárását és a helyszínen bemutatjuk önnek a szabad irodaterületeket.
 5. A kiválasztott iroda területről az irodaház képviselőjével konkrét bérleti ajánlatot készítünk az ön igényei alapján.
 6. A mi feladatunk, hogy végig kísérjük Ön mellett a teljes bérlési és tárgyalási folyamatokat és támogassuk a sikeres üzletkötést, szem előtt tartva az ön érdekeit.

Végig Ön mellett leszek, számíthat rám a tárgyalások minden szakaszában!

Fedezze fel új irodája környezetét!

Rólunk

A Kara Real Estate Group kereskedelmi és ipari ingatlanok kezelésével és kereskedésével foglalkozó, kizárólag 100%-ban magyar tulajdonban lévő, három generáció óta működő családi vállalkozás. Több mint 35 éves tapasztalattal a magyarországi ingatlanpiacon lehetővé vált számunkra, hogy azon kevés vállalatok közé tartozzunk, amelyek eredményesen és sikeresen tudtak alkalmazkodni hazánkban és Európában végbemenő gazdasági változásokhoz. Ez idő alatt sikeresen megtartottuk az eredeti értékeinket és növeltük piaci jelenlétünket úgy, hogy folyamatosan képesek voltunk alkalmazkodni az újabb piaci kihívásokhoz.

Családunk kereskedelmi ingatlan portfóliójának bérlői között megtalálható a Penny Market, a Nespresso és a Generali Biztosító. Célunk, hogy újfajta szemléletű, proaktív szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is támogatva ügyfeleink üzleti céljainak elérését.

Az elmúlt tizenöt év változásai a magyarországi ingatlanpiacon felhívták a figyelmet arra, hogy a klasszikus üzletpolitika már nem garantálja a sikert évtizedekre. Ezért úgy döntöttünk, hogy a családi ingatlan portfóliótól különálló részeként megalapítjuk a Kara Real Estate Groupot, amely önállóan és kizárólag az ingatlanpiacon fog működni.

Bérbeadási részlegünk az irodai, kis- és nagykereskedelmi, ipari ingatlanok bérbeadásának teljeskörű lebonyolítására, valamint üzemeltetésére és bérlőképviseletre terjed ki.

Közel 500 db A-, A+ kategóriás irodaház portfoliónkból és több mint 4 millió iroda bérlési lehetőségből azonnali javaslatokat teszünk és alternatívákat kínálunk ügyfeleinknek.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink hiteles szakértőként bízzanak meg bennünk, és üzleti céljaik sikeres megvalósításában hosszú távú stratégiai partnerként számíthassanak ránk. A hitelességünket folyamatosan visszaigazolják partnereink és ügyfeleink.

Ügyfeleink számára támogatást nyújtunk, hogy pontosan felmérjük és részletesen megfogalmazzuk tulajdonosi, bérlői vagy vevői igényeiket. Emellett bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek, és segítünk a döntéshozatalban összehasonlító elemzések elkészítésével. Ebben munkánkban jelentős hazai és nemzetközi ingatlanpiaci szereplők, megbízóink és partnereink állnak mellettünk.

Olyan feladatokat látunk el ügyfeleink számára, mint a piac- és trendfigyelés, a piacon zajló események elemzése, üzleti találkozók szervezése, valamint az üzletkötést gátló tényezők kiküszöbölése.

Mindig az elsők között vagyunk, akik értesülnek az aktuális eseményekről, ezáltal folyamatosan előnyt biztosítunk. Ennek köszönhetően ügyfeleink exkluzív hozzáférést élveznek ezekhez az információkhoz, így mindig a legfrissebb lehetőségek állnak a rendelkezésükre. Ebben a szegmensben vagyunk piacvezetők. Már 35 éve vagyunk meghatározó szereplők az ingatlanpiacon, és bízunk abban, hogy ezt a következő három generáció is sikerrel fogja tovább vinni.