info@karagroup.hu
+36 70 732 3737

Infopark

1117 Budapest, Infopark sétány 1.
 • Bérleti díj min.

  13.9 € /m²/hó

 • Bérleti díj max.

  17.5 € /m²/hó

 • Min. kiadó iroda

  26

 • Max. kiadó iroda

  9188

 • Kategória

  A

Tulajdonságok

 • Üzemeltetési díj: 4.9-7.9 €/hó/nm
 • Min. bérleti idő: 3-5 év
 • Teljes terület: 100.000 nm
 • Közös területi arány: 2.5-7 %
 • Parkolás: Mélygarázs
 • Építés éve: 2000-2009
 • Zöld minősítés: LEED,BREEAM
 • Parkolási díj: 120 €/hó/gk.
 • Raktár B. díj: 8-9 €/hó/nm

Infopark bemutatása

Infopark: Közép-Kelet Európa Egyik Innovációs Központja

Az Infopark, Közép-Kelet Európa előfutára a technológiai innováció és fejlesztés terén, egyedülálló ötvözete az informatikai, telekommunikációs és szoftverfejlesztési ágazatoknak. Ez a progresszív központ nem csak otthont ad a világszínvonalú multinacionális vállalatoknak, mint a Lufthansa Systems, a Magyar Telekom, az IT-Services Hungary, és a Nemzeti Innovációs Hivatal, hanem egyben kiemelkedő helyszínként szolgál a dinamikusan fejlődő, innovatív startupok számára is. Az Infoparkban található az Európai Innovációs és Technológiai Intézet székhelye is, ami tovább erősíti annak szerepét mint a régióban a tudományos és technológiai előremenetel központja.

Infrastruktúra és Környezet

Az Infopark infrastruktúrája körülbelül 100 000 m² bérbe adható iroda területtel rendelkezik, amely 2009-ig épült fel, és mintegy 7 000 dolgozónak nyújt kiváló minőségű iroda- és munkakörülményeket. A park tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra és a dolgozók jólétére: a területek felében zöldövezet húzódik, amely nem csak esztétikai élményt nyújt, de hozzájárul a munkahelyi stressz csökkentéséhez és az alkotói környezet megteremtéséhez.

A parkban sétálva a lenyűgöző panorámákat kínáló felső kiadó iroda szintek, az egyetemi városrész hagyományait idéző klinker homlokzatok, a természetes kőburkolatok és a kellemes sétányokkal átszőtt környezet hozzájárulnak egy olyan munkahelyi atmoszféra kialakításához, amely elősegíti a kreativitást és az innovációt.

Az Infopark tehát nem csupán egy fizikai tér; ez egy olyan ökoszisztéma, ahol a tudás, az innováció és a technológia találkoznak. A park kialakítása és szolgáltatásai közvetlenül hozzájárulnak a Közép-Kelet Európai régió technológiai előretöréséhez, egy olyan központot létrehozva, ahol a jelenlegi és a jövő technológiai vezetői együtt formálják a holnapot.

Zöld Innováció és Tudomány Találkozása: Az Infopark Mint a Jövő Iroda- és Kutatási Központja

Az Infopark, campus jellegű elrendezésével és egységes stílusában megépülő klinkertéglás épületeivel, egy igényesen kialakított és parkosított környezetben kínál első osztályú kiadó irodatereket és korszerű szolgáltatásokat. Ezen modern és esztétikus infrastruktúra célja nem csupán a magas színvonalú munkakörnyezet biztosítása, hanem egy olyan integrált közösségi tér létrehozása is, ahol a tudomány és a gazdaság találkozhatnak és együttműködhetnek.

Kiemelt Célok és Tévékenységek

Az Infopark létrejöttének alapvető célja, hogy támogassa a társadalom és a gazdaság fejlődését, kiemelten azokat a tevékenységeket, amelyek elősegítik a tudomány és a gazdaság közötti kapcsolatrendszer kialakulását és erősödését. Ebben a szellemben, az Infopark kiemelt figyelmet fordít az alkalmazott kutatás-fejlesztési tevékenységre, valamint annak hasznosítására, ösztönözve ezzel az innovatív ötletek és megoldások gyakorlati alkalmazását.

Innováció és Kapcsolatok

A parkban megvalósuló kutatás-fejlesztés és innováció olyan alapvető eszközei a tudomány és gazdaság közötti szorosabb együttműködésnek, amelyek hozzájárulnak a regionális és nemzetközi versenyképesség növeléséhez. Az Infopark ezáltal nem csak egy hely, ahol a vállalatok fizikai infrastruktúrához juthatnak, hanem egy olyan dinamikus ökoszisztéma is, amely elősegíti a tudástranszfert, az együttműködéseket és az új technológiák gyors piaci bevezetését.

Zöld Környezet és Jólét

Az igényesen parkosított környezet nem csak az esztétikai értéket növeli, hanem hozzájárul a dolgozók jólétéhez és a fenntartható fejlődéshez is. Az Infoparkban a zöld területek és pihenőkertek lehetőséget biztosítanak a munkatársak számára a kikapcsolódásra és regenerálódásra, elősegítve ezzel a kreatív gondolkodást és az innovatív ötletek születését.

Összességében az Infopark több mint egy iroda- és kutatás-fejlesztési központ: egy olyan hely, ahol a tudomány és gazdaság együttműködése érezhetően hozzájárul a társadalom és a gazdaság fejlődéséhez. A korszerű infrastruktúra, a zöld környezet és a szoros kapcsolatok ideális feltételeket teremtenek a sikerhez, a növekedéshez és az innovációhoz, megtestesítve ezzel az Infopark alapvető célkitűzéseit és értékeit.

Az Infopark Irodaépületek: A Fenntarthatóság és Technológia Összefonódása

Infopar A Irodaház: Az Infopark egyik jelentős irodaháza, mely kiváló kiadó iroda területeket kínál vállalati bérlőknek. A modern és funkcionális tervezésű A épület magas színvonalú munkakörnyezetet biztosít a vállalatok számára, korszerű technológiai infrastruktúrával és ergonomikusan kialakított belső terekkel rendelkezik.

Infopar B Irodaház: Az Infopark B épülete további iroda- és üzleti terekkel gazdagítja a parkot. A modern irodaház tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra és a környezetbarát megoldásokra. A B épület kiváló lehetőséget kínál a vállalatoknak, hogy inspiráló és hatékony munkakörnyezetben dolgozhassanak.

Infopar C Irodaház: Az Infopark C épülete a fenntarthatóság és az innováció jegyében épült. A modern és stilizált környezetben helyet kínáló C épület funkcionális irodaterületeket és kényelmes közösségi tereket kínál a bérlőknek. Az irodaház magas szintű szolgáltatásokat nyújt, hogy támogassa a vállalatok hatékony működését és növekedését.

Infopar D Irodaház: Az Infopark D épülete egy másik fontos irodakomplexum a parkban. Kiváló minőségű irodaterületeket és modern infrastruktúrát kínál az iroda bérlőknek, kiegészítve kényelmes közösségi terekkel és szolgáltatásokkal. Az irodaház tervezése során az energiahatékonyság és a fenntarthatóság kiemelt szempontok voltak.

Infopar E Irodaház: Az Infopark E épülete az első olyan épület Magyarországon, amely a LEED Silver minősítést kapta meg. Ez az irodaház példaként szolgál a fenntartható építészet terén, mivel környezetbarát megoldásokat alkalmazva épült. Az E épület modern és innovatív irodaterületeket biztosít az iroda bérlőknek, egyúttal fenntartható és környezettudatos módon.

Díjak és Elérhetőség: Az Infopark, Ahol a Munkahelyi Kiválóság Találkozik a Mindennapi Kényelemmel

Az Infopark irodaházai különféle ingatlanszakmai elismerésekkel büszkélkedhetnek, amelyek kiemelik a fejlesztések minőségét és innovatív jellegét.

Díjnyertes Irodaházak

 1. A C épület olyan rangos díjak tulajdonosa, mint a CIJ "Legjobb irodaház fejlesztés 2005" és az Ingatlan és Befektetés "Az év ingatlan projektje 2005" díja.
 2. A D jelű irodaház szintén kiemelkedik, elnyerve a CIJ "Legjobb irodaház fejlesztés 2007" díját, valamint a "Budapest Építészeti Nívódíja 2007" elismerését átadásának évében.
 3. Az Infopark E épülete az első megvalósult épület Magyarországon, amely a LEED Silver minősítést kapta meg, amit a fenntartható építészet és működés jegyében ítélnek oda.

Zöld Minősítés a Gyakorlatban: Útmutató az LEED Silver Iroda Épületekhez

A LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) egy nemzetközileg elismert zöld épület tanúsítási rendszer, amelyet az Egyesült Államok Zöld Épület Tanácsa (US Green Building Council, USGBC) hozott létre. A rendszer célja, hogy ösztönözze az épületek fenntartható tervezését, építését, működését és karbantartását. A LEED tanúsítási program különböző szintjei vannak, amelyek az épület zöld jellemzőinek és teljesítményének értékelésén alapulnak, beleértve az energiatakarékosságot, a vízhasználat hatékonyságát, a CO2-kibocsátás csökkentését, a belső környezet minőségét és az erőforrások hatékony felhasználását.

A LEED Silver minősítés egy magas szintű elismerés, amely azt jelzi, hogy az épület jelentős mértékben teljesít a fenntarthatósági célok terén. Ez a szint a LEED rendszerben a második, ami azt jelenti, hogy az épület túlszárnyalta az alapvető fenntarthatósági követelményeket, és további előírásokat is teljesített a környezettudatos tervezés és üzemeltetés terén.

Egy LEED Silver minősítéssel rendelkező épület jellemzően rendelkezik az alábbi jellemzőkkel:

 • Energiahatékonyság: Magas szintű energiahatékonyság, például energiatakarékos világítási rendszerek, nagy hatékonyságú fűtési és hűtési rendszerek, és az épület teljesítményének optimalizálása.
 • Víztakarékosság: Víztakarékos berendezések és technológiák használata, esővízgyűjtés és újrafelhasználás.
 • Anyagok és erőforrások hatékony felhasználása: Környezetbarát építőanyagok használata, a hulladék csökkentése és az újrahasznosítás elősegítése.
 • Belső környezet minősége: A belső levegő minőségének javítása, természetes fény és kilátás biztosítása, valamint a kényelmes és egészséges munkakörnyezet megteremtése.
 • Innováció: Új és innovatív megoldások alkalmazása a fenntarthatóság érdekében.

A LEED Silver minősítés nem csak az épület zöld jellemzőire utal, hanem az épülettel kapcsolatos fenntartható gyakorlatok széles körét is magában foglalja. Ez az elismerés jelzi az épülettulajdonosok, tervezők, építők és üzemeltetők elkötelezettségét a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés iránt.

Környezeti Előnyök és Szolgáltatások

Az Infopark nem csak az épületei miatt kiemelkedő; a közelben számos étterem, sportolási lehetőség és egészségügyi szolgáltató biztosítja a dolgozók jólétét és kényelmét. Az Allee Bevásárlóközpont közelsége további kényelmet jelent, könnyen elérhető bevásárlási és szórakozási lehetőségekkel szolgálva.

Ezek az elismerések és a környezeti előnyök együttesen teszik az Infoparkot egyedülálló és vonzó helyszínné mind a vállalatok, mind a dolgozók számára.

Ahol Az Üzlet Találkozik a Kényelemmel: Az Infopark Stratégiai Elhelyezkedése és Környezetbarát Közlekedése

Az Infopark Budapest 11. kerületében, stratégiai helyen található, közvetlenül a Rákóczi híd budai hídfőjénél, az egyetemi épületek, a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közelében.

Elhelyezkedés és Megközelíthetőség

 • Határoló utcák: Hevesy György utca, a Magyar Tudósok körútja, Magyar Nobel-díjasok útja, és a Neumann János utca.
 • Közlekedés: Az irodaház autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
 • Busz: 33, 33A, 33E, 86, 103, 203A, valamint a különleges Infopark busz (203) Móricz Zsigmond körtéri kapcsolattal.
 • Villamos: 1, 4, 6 számú vonalak, átszállási lehetőségekkel a 2-es és 24-es villamosokra.
 • Metró: Átszállással érhető el az M3 és M4 metróvonal.
 • Repülőtér: Ferihegy repülőtértől 25-30 perc.
 • Autópályák: M0, M1, M5, M6, M7 autópályák 10-15 percen belül elérhetők.
 • Buszpályaudvarok: Kelenföldi és Népligeti buszpályaudvarok 5-10 percen belül elérhetők.
 • Budapest kerékpárút-hálózata lehetőséget biztosít a biciklivel közlekedők számára is.
 • Az Infopark közelében biciklitárolók és kerékpáros infrastruktúra segíti a dolgozókat és látogatókat a zökkenőmentes érkezésben.

Az Infopark így nem csak az üzleti élet számára kínál kiváló helyszínt, hanem a fenntartható közlekedést preferáló munkavállalók számára is ideális választás. Béreljen kiadó iroda területet az Infoparkban.

Szolgáltatások

 • Raktárbérlési lehetőség
 • Kávézó
 • Kerékpár tároló
 • Vendégparkoló
 • Üzlethelyiségek
 • Elektromos autó töltő
 • Bevásárlóközpont a közelben
 • Gyógyszertár
 • Étterem
 • Étel és ital automata
 • ATM
 • Belső Park
 • Belső udvar
 • Cégtábla kihelyezési lehetőség
 • Mélygarázs
 • Felszíni parkoló
 • 24 órás portaszolgálat
 • Recepció
 • Öltöző, zuhanyzó
 • Posta
 • Autómosó
 • Saját vizesblokk
 • Teakonyha
 • Parkosított környezet
 • Rugalmas belső kialakítás

Műszaki jellemzők

 • Nyitható ablakok
 • Szünetmentes áramellátás
 • 4 csöves Fan-Coil
 • Belső árnyékolók
 • Álpadló
 • Álmennyezet
 • Központi fűtés
 • Optikai kábel
 • Lift az épületben
 • Kártyás beléptető rendszer
 • Tűz/füst érzékelő rendszer
 • LED világítás
 • Kamera rendszer
 • Sprinkler
 • Teljeskörű üzemeltetés
 • Akadálymentesített épület
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Zöld irodaház
 • Magas minőségű kivitelezés
 • Klimatizált irodák

Szeretne ön is a Infopark bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

 1. Az irodaház adatlapján a jobb oldalon található űrlapot töltse ki az irodakereséssel kapcsolatos igényeivel.
 2. Küldje el nekünk az üzenetét és e-mailben vagy telefonon felvesszük önnek a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködést.
 3. Az irodakeresési igények megismerése után 24 órán belül megküldjük önnek a keresési paramétereknek megfelelő iroda területeket.
 4. Megszervezzük a kiválasztott irodaház bejárását és a helyszínen bemutatjuk önnek a szabad irodaterületeket.
 5. A kiválasztott iroda területről az irodaház képviselőjével konkrét bérleti ajánlatot készítünk az ön igényei alapján.
 6. A mi feladatunk, hogy végig kísérjük Ön mellett a teljes bérlési és tárgyalási folyamatokat és támogassuk a sikeres üzletkötést, szem előtt tartva az ön érdekeit.

Végig Ön mellett leszek, számíthat rám a tárgyalások minden szakaszában!

Fedezze fel új irodája környezetét!

Rólunk

A Kara Real Estate Group kereskedelmi és ipari ingatlanok kezelésével és kereskedésével foglalkozó, kizárólag 100%-ban magyar tulajdonban lévő, három generáció óta működő családi vállalkozás. Több mint 35 éves tapasztalattal a magyarországi ingatlanpiacon lehetővé vált számunkra, hogy azon kevés vállalatok közé tartozzunk, amelyek eredményesen és sikeresen tudtak alkalmazkodni hazánkban és Európában végbemenő gazdasági változásokhoz. Ez idő alatt sikeresen megtartottuk az eredeti értékeinket és növeltük piaci jelenlétünket úgy, hogy folyamatosan képesek voltunk alkalmazkodni az újabb piaci kihívásokhoz.

Családunk kereskedelmi ingatlan portfóliójának bérlői között megtalálható a Penny Market, a Nespresso és a Generali Biztosító. Célunk, hogy újfajta szemléletű, proaktív szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is támogatva ügyfeleink üzleti céljainak elérését.

Az elmúlt tizenöt év változásai a magyarországi ingatlanpiacon felhívták a figyelmet arra, hogy a klasszikus üzletpolitika már nem garantálja a sikert évtizedekre. Ezért úgy döntöttünk, hogy a családi ingatlan portfóliótól különálló részeként megalapítjuk a Kara Real Estate Groupot, amely önállóan és kizárólag az ingatlanpiacon fog működni.

Bérbeadási részlegünk az irodai, kis- és nagykereskedelmi, ipari ingatlanok bérbeadásának teljeskörű lebonyolítására, valamint üzemeltetésére és bérlőképviseletre terjed ki.

Közel 500 db A-, A+ kategóriás irodaház portfoliónkból és több mint 4 millió iroda bérlési lehetőségből azonnali javaslatokat teszünk és alternatívákat kínálunk ügyfeleinknek.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink hiteles szakértőként bízzanak meg bennünk, és üzleti céljaik sikeres megvalósításában hosszú távú stratégiai partnerként számíthassanak ránk. A hitelességünket folyamatosan visszaigazolják partnereink és ügyfeleink.

Ügyfeleink számára támogatást nyújtunk, hogy pontosan felmérjük és részletesen megfogalmazzuk tulajdonosi, bérlői vagy vevői igényeiket. Emellett bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek, és segítünk a döntéshozatalban összehasonlító elemzések elkészítésével. Ebben munkánkban jelentős hazai és nemzetközi ingatlanpiaci szereplők, megbízóink és partnereink állnak mellettünk.

Olyan feladatokat látunk el ügyfeleink számára, mint a piac- és trendfigyelés, a piacon zajló események elemzése, üzleti találkozók szervezése, valamint az üzletkötést gátló tényezők kiküszöbölése.

Mindig az elsők között vagyunk, akik értesülnek az aktuális eseményekről, ezáltal folyamatosan előnyt biztosítunk. Ennek köszönhetően ügyfeleink exkluzív hozzáférést élveznek ezekhez az információkhoz, így mindig a legfrissebb lehetőségek állnak a rendelkezésükre. Ebben a szegmensben vagyunk piacvezetők. Már 35 éve vagyunk meghatározó szereplők az ingatlanpiacon, és bízunk abban, hogy ezt a következő három generáció is sikerrel fogja tovább vinni.