big-img

Szálloda is lesz a WING legújabb irodaházában

Hosszú távú megállapodást kötött a WING és az Accor a 42 ezer négyzetméteres Liberty komplexum több mint 12 ezer négyzetméternyi területére. Ennek köszönhetően az épület déli szárnyában dual-branded szállodát alakít ki a fejlesztő az ibis és a Tribe márka színeiben, melynek átadására 2023-ban kerül sor.

Dual-branded szálloda nyílik a Liberty fejlesztés alatt álló többfunkciós épületében. A szállodapiacon is jelen lévő WING és a nemzetközi szállodaipari vállalat, az Accor a komplexum összesen 12 500 négyzetméternyi területére kötött megállapodást. Már elindultak az építkezési munkálatok és az ütemtervek szerint a szállodai rész 2023 őszétől várja majd a vendégeit.

A Liberty Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Albert Flórián út kereszteződésénél helyezkedik el.

A SZÁLLODA ÁLTAL KÍNÁLT 332 SZOBA EGYENLŐEN OSZLIK MEG A HÁROMCSILLAGOS IBIS ÉS NÉGYCSILLAGOS TRIBE MÁRKÁK KÖZÖTT.

A kétütemű fejlesztés első szakaszában a déli szárny 5-8. emeletén kapnak helyet a szobaszintek. A tervek szerint a hotel közösségi terei és szolgáltatásai a négycsillagos minőségnek felelnek majd meg. A déli szárny földszintjén kap helyet a szálloda fogadótere, valamint a business cornerként is funkcionáló lounge area. A 220 fő befogadására alkalmas, négy külön részre bontható konferenciaterem rendezvényhelyszínként is szolgál majd. A szálloda kávézóval, a la carte étteremmel, fitnesszel, mélygarázzsal és akadálymentesített szobákkal várja majd vendégeit.

A fővárosban egyébként zajlik egy másik Tribe szálloda fejlesztése is, a VII. kerületi Kertész utcában a várakozások szerint még az idei év végén megkezdődik a fejlesztés, a munkálatok pedig akár 2023-ban befejeződhetnek.

Forrás: portfolio.hu


Megosztás