CÉGÜNKRŐL

A Kara Group kereskedelmi és ipari ingatlanok kezelésével és kereskedésével foglalkozó kizárólag 100%-ban magyar tulajdonú három generáció óta működő cég. A 35 éves tapasztalat az magyarországi ingatlanpiacon lehetővé tette, hogy azon kevés vállalatokhoz tartozzunk, amelyek eredményesen és sikeresen tudtak alkalmazkodni a hazánkban és Európában végbemenő gazdasági változásokhoz. Ez idő alatt sikeresen megtartottuk az eredeti értékeinket, növeltük piaci jelenlétünket úgy, hogy folyamatosan képesek voltunk alkalmazkodni az újabb piaci kihívásoknak.

Az eltelt tíz év olyan változásokat eredményezett a magyarországi ingatlanpiacon, amely felhívta a figyelmet arra, hogy a klasszikus üzletpolitika már biztos, hogy nem lesz évtizedes garancia a sikerre. Ezért úgy döntöttünk, hogy az üzleti portfólióból különálló részként megalapítjuk a Kara Group-ot, amely önállóan és kizárólag az ingatlan piacon fog működni.

Az eredményesség és hatékonyság fenntartása érdekében a szakterületre irányuló figyelmet megosztottuk az ügyfeleink értékeinek gondozásával. Mivel működésünk Közép és Kelet-Európában is jelentős múltra tekint vissza, így a nemzetközi körkép is azt mutatta, hogy olyan stabil és erős ügyfélkapcsolatok kialakítására kell törekedni, amelyben a mínőségi együttműködés kap kiemelkedő szerepet. Az értékteremtés folyamatának megértéhez a megalakulást követően egy négyéves stratégiai együttműködést kötöttünk Magyarország egyik legnagyobb ingatlan hálózatával. Az országos szintű hálózat működtetésében szerzett tapasztalatok hozzá járultak ahhoz, hogy kialakítsuk a saját ügyfélközpontú stratégiát, amely már az első évben jelentős eredményeket hozott. A stratégiánk arra épül, hogy nem az ügyfeleink számát növeljük, hanem a sikeres üzletkötések számát. Ez fókuszálás a bevezetést követően, annyira eredményesnek bizonyult, hogy az első évben 100%-os lett az sikeres üzletkötéseknek a száma. Azzal, hogy a cégünk érdekeit az ügyfeleink céljai alá rendeljük, azzal megteremtjük azt az üzleti környezetet, ahol az ingatlan tulajdonosok, bérlők és vevők a számukra tökéletes üzleti partnert találják meg.

Az üzletkötésekben mediátor szerepében vagyunk jelen, ahol az ügyfeleink és megbízóink ingatlannal kapcsolatos feladatait, problémáit látjuk el, azért hogy az üzletkötés mindig eredményesen záruljon. Az évtizedes tapasztalataink alapján pontosan tudjuk, hogy nagyon sok tényezőn hiúsulhat meg egy üzlet, amelyet az ügyfeleink nem tudnak, partnereinknek pedig nem kezelnek. A mi szerepünk abban rejlik, hogy körül tekintő választjuk ki azt a partnert, aki megfelelő lesz a megbízónk számára. Ezzel időt, pénzt és kompromisszumot takarítunk meg mindenki számára.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink hiteles szakértőként bízzanak meg bennünk, és üzleti céljaik sikeres megvalósításában hosszú távú stratégiai partnerként számíthassanak ránk. A hitelességünket folyamatosan visszaigazolják partnereink és ügyfeleink. A családi kereskedelmi ingatlan portfóliója bérlői közé tartozik Penny Market, Nespresso, Generali Biztosító. Célunk, hogy újfajta szemléletű, pro-aktív szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is támogatva az ügyfeleink üzleti céljaik elérésében. Ezzel továbbra is tartani tudjuk a 100%-os sikeres üzletkötések számát. Fiatal és független szakértőink folyamatosan követik az ingatlanpiac alakulását, amivel biztosítani tudjuk mínőségi szolgáltatásunkat, miközben a kereskedelmi ingatlanpiac valamennyi szegmensét és szolgáltatási területét lefedjük. Mindig arra törekszünk, hogy megteremtsük azt az üzleti környezetet, ahol a legoptimálisabb ingatlan tudjuk biztosítani az ügyfeleink számára.

Bérbeadási részlegünk irodai-, kis- és nagykereskedelmi-, ipari- és exclusive lakóingatlanokra valamint üzemeltetésre és bérlőképviseletre terjed ki. Megbízóink és partnereink között jelentős ingatlanpiaci szereplők találhatók, aminek segítségével támogatást nyújtunk ügyfeleinek tulajdonosi, bérlői, vevői igények pontos felmérésében, részletes megfogalmazásában, valamint az igénynek megfelelő lehetőségek bemutatásában és a döntéshozatalhoz szükséges összehasonlító elemzések elkészítésében. Olyan feladatokat látunk el az ügyfeleinknek, mint a piac- és trendfigyelés, a piacon zajló események elemzése, üzleti találkozók szervezése és az üzletkötés megkötését gátló tényezők kiküszöbölése. Mindig elsők között vagyunk, akik értesülnek az aktuális eseményekről, így folyamatosan provokatívak vagyunk. Ennek köszönhetően az ügyfeleink exclusive hozzáférést biztosítunk ezekhez az információkhoz, így mindig a legújabb lehetőségek állnak rendelkezésükre. Mi ebben vagyunk piacvezetők. Már 35 éve meghatározóak vagyunk az ingatlan piacon és hiszünk, hogy ezt a következő három generáció is tovább fogja gondozni.