big-img

Magyarországon terjeszkedik az amerikai ingatlanóriás

Lengyelország után megszületett a megállapodás itthon is. Magyarországon terjeszkedik a világ egyik legnagyobb ingatlantanácsadással foglalkozó vállalata, a Newmark Group. Az amerikai cég és a magyar VLK Consulting közösen jelentették be, hogy együttműködésre lépnek, és utóbbi Newmark VLK Hungary néven, az amerikai vállalat budapesti partnerirodájaként folytatja tevékenységét mostantól.

Magyarországon terjeszkedik a Newmark Group ingatlantanácsadó vállalatcsoport. A 90 éves múltra visszatekintő, New York-i tőzsdén jegyzett cég nemzetközi hálózatával - saját és partnerirodáin keresztül – a világ 160 városában van jelen és megközelítőleg 6200 szakértővel dolgozik. A régiós terjeszkedés nemrég Lengyelországban kezdődött (ahol szintén a korábbi helyi Cresa alakult át Newmark-ra) és még idén további megállapodások várhatóak a környező országokból.

A VLK-t 2008-ban Kalaus Valter indította útjára, az elmúlt több mint egy évtizedben a magyar kereskedelmi ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjévé vált mind az ügyfélszám, mind a szolgáltatási portfólió tekintetében. Ügyfelei között tudhat számos nemzetközi és magyar nagyvállalatot a kiskereskedelmi, ipari, és HORECA ágazatokból.

Forrás: uzletihirszerzes.hu


Megosztás