info@karagroup.hu
+36 70 732 3737

Buda Business Center

1027 Budapest, Kapás utca 11-15.

Ebben az irodaházban jelenleg nincs elérhető szabad terület.

ID: budabcirodahaz
 • Bérleti díj min.

  15 € /m²/hó

 • Bérleti díj max.

  15 € /m²/hó

 • Min. kiadó iroda

  0

 • Max. kiadó iroda

  0

 • Kategória

  A

Tulajdonságok

 • Üzemeltetési díj: 1400 Ft/hó/nm
 • Min. bérleti idő: 2 év
 • Teljes terület: 6473
 • Közös területi arány: 7 %
 • Parkolás: Mélygarázs
 • Építés éve: 1992
 • Zöld minősítés: Nincs
 • Parkolási díj: 150 €/hó/gk.
 • Felújítás éve: 2020

Buda Business Center bemutatása

Ahol a Munka Találkozik a Kényelemmel: Fedezd Fel a Buda Business Center Előnyeit

A Buda Business Center Budapesten, a 2. kerület dinamikusan fejlődő részén helyezkedik el, csupán néhány lépésre a Mammut bevásárlóközponttól. Ez a modern "A" kategóriás Irodaház 6473 m² bérbe adható irodaterületet kínál, amely a földszinttől a kilencedik emeletig terjed.

A kiadó irodák sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden vállalkozás megtalálja a számára ideális méretű és kialakítású helyiségeket, legyen szó akár kis, napfényes irodákról vagy egybefüggő, tágas térigényeket kielégítő helyiségekről. A Buda Business Center előnyeit nem csupán a modern irodák sokfélesége, hanem a kiváló infrastruktúra és az épület könnyű megközelíthetősége is jelenti.

Több Mint Iroda: A Buda Business Center Mint Kreatív és Közösségi Tér

Az 1992-ben épült, majd 2009-ben és 2020-ban alaposan felújított Buda Business Center Irodaház a legmodernebb műszaki megoldásokkal és elegáns megjelenéssel várja az irodabérlőit. Ezek a felújítások kifejezetten azzal a céllal történtek, hogy az irodaház minden igényt kielégítsen, legyen szó technológiáról vagy az irodabérlők kényelméről. Az irodaház modernizációja mellett a zöldterületek és pihenőhelyek kiemelt figyelmet kaptak, így a munkahelyi környezet nem csak funkcionális, de élhető és inspiráló is.

 1. Modern Felújítások: Az 1992-ben épült Buda Business Center két jelentős felújításon esett át, 2009-ben és 2020-ban, amely során a legkorszerűbb műszaki megoldások és elegáns megjelenés került implementálásra az irodákban, hogy megfeleljenek a bérlők minden igényének.

 2. Kiváló Elhelyezkedés és Könnyű Megközelíthetőség: Az irodaház Budapest szívében, a 2. kerületben található, néhány lépésre a Mammut bevásárlóközponttól, így tökéletesen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel.

 3. Átfogó Biztonság és Kényelem: A 24 órás portaszolgálat, recepció, kártyás beléptetőrendszer és vendégparkoló garantálja az épület biztonságát, valamint a bérlők és látogatók kényelmét.

 4. Optimalizált Munkakörnyezet: A friss levegőellátás és a 4 csöves Fan-Coil rendszer biztosít egy egészséges, kényelmes munkakörnyezetet, amit a teakonyhák és mélygarázsok tesznek teljessé.

 5. Közösségi és Hálózati Lehetőségek: A Buda Business Center kiemelt figyelmet fordít a közösségi területek kialakítására, elősegítve ezzel a bérlők közötti kapcsolatépítést és hálózatépítést, ami ideális környezetet teremt a vállalkozások fejlődéséhez és sikeréhez.

Mindezen szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel a Buda Business Center egy ideális helyszínt kínál vállalkozásoknak és szervezeteknek, amely elősegíti munkatársaik jólétét és a produktív munkavégzést. Az irodaház nem csak a munka, hanem a közösségi élet színtere is, ahol az iroda bérlők könnyen építhetnek kapcsolatokat.

A Buda Business Center: Kényelem és Elérhetőség a Budai Szívében

Az irodaház elegáns budai környezetben helyezkedik el, kínálva kiválóan megközelíthető iroda bérlési lehetőségeket kedvező díjak mellett. Itt van néhány kiemelt jellemző, amely különlegessé teszi a Buda Business Centert:

 • Elhelyezkedés: A Buda Business Center Irodaház a 2. kerület szívében, a Csalogány utca közelében található, mindössze 10 percre a belvárostól. Ez az elhelyezkedés rendkívül kedvező a bérlők és látogatók számára, hiszen mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető.

 • Közlekedési kapcsolatok: A Moszkva térről, a Széna térről és a Batthyány tértől csupán 5 perc sétára található, ami kiválóan megközelíthetővé teszi. A 11, 111, és 39-es buszok megállói, valamint a Mammut bevásárlóközpont is sétatávolságban vannak, tovább növelve az irodaház vonzerejét.

 • Környezet: A közelben lévő zöld területek és parkok, valamint a gazdag szolgáltatási infrastruktúra előnyös a bérlők számára, lehetőséget nyújtva a munka melletti pihenésre és kikapcsolódásra.

Az épület nem csak a munkavégzésre teremt tökéletes környezetet a legmodernebb technológiai megoldásokkal, hanem a munkatársak és a látogatók kényelmét is szolgálja. 

A közelben található bevásárlóközpont és egyéb szolgáltatások széles skálája biztosítja, hogy a dolgozók minden szükséges kényelemmel és szolgáltatással rendelkezzenek, legyen szó akár ebédszünetben történő bevásárlásról, vagy egy munka utáni lazításról.

Összességében a Buda Business Center ideális helyszín különféle méretű és profilú vállalkozások számára, amely egyesíti a modern irodai elhelyezkedést, a rugalmasságot és a kiváló helyszíni szolgáltatásokat, így támogatva a vállalkozások növekedését és sikerét.

Szolgáltatások

 • Raktárbérlési lehetőség
 • Vendégparkoló
 • Cégtábla kihelyezési lehetőség
 • Mélygarázs
 • 24 órás portaszolgálat
 • Recepció
 • Biztonsági szolgálat

Műszaki jellemzők

 • Nyitható ablakok
 • Szünetmentes áramellátás
 • 4 csöves Fan-Coil
 • Belső árnyékolók
 • Friss levegő ellátás
 • Álmennyezet
 • Lift az épületben
 • Prémium minőségű kivitelezés
 • Kamera rendszer
 • Teljeskörű üzemeltetés
 • Belsőépítészeti tervezés
 • Kettős betáp
 • Klimatizált irodák

Szeretne ön is a Buda Business Center bérlője lenni?

Akkor csak ennyit kell tennie:

 1. Az irodaház adatlapján a jobb oldalon található űrlapot töltse ki az irodakereséssel kapcsolatos igényeivel.
 2. Küldje el nekünk az üzenetét és e-mailben vagy telefonon felvesszük önnek a kapcsolatot és megkezdjük a közös együttműködést.
 3. Az irodakeresési igények megismerése után 24 órán belül megküldjük önnek a keresési paramétereknek megfelelő iroda területeket.
 4. Megszervezzük a kiválasztott irodaház bejárását és a helyszínen bemutatjuk önnek a szabad irodaterületeket.
 5. A kiválasztott iroda területről az irodaház képviselőjével konkrét bérleti ajánlatot készítünk az ön igényei alapján.
 6. A mi feladatunk, hogy végig kísérjük Ön mellett a teljes bérlési és tárgyalási folyamatokat és támogassuk a sikeres üzletkötést, szem előtt tartva az ön érdekeit.

Végig Ön mellett leszek, számíthat rám a tárgyalások minden szakaszában!

Fedezze fel új irodája környezetét!

Rólunk

A Kara Real Estate Group kereskedelmi és ipari ingatlanok kezelésével és kereskedésével foglalkozó, kizárólag 100%-ban magyar tulajdonban lévő, három generáció óta működő családi vállalkozás. Több mint 35 éves tapasztalattal a magyarországi ingatlanpiacon lehetővé vált számunkra, hogy azon kevés vállalatok közé tartozzunk, amelyek eredményesen és sikeresen tudtak alkalmazkodni hazánkban és Európában végbemenő gazdasági változásokhoz. Ez idő alatt sikeresen megtartottuk az eredeti értékeinket és növeltük piaci jelenlétünket úgy, hogy folyamatosan képesek voltunk alkalmazkodni az újabb piaci kihívásokhoz.

Családunk kereskedelmi ingatlan portfóliójának bérlői között megtalálható a Penny Market, a Nespresso és a Generali Biztosító. Célunk, hogy újfajta szemléletű, proaktív szolgáltatást nyújtsunk, ezzel is támogatva ügyfeleink üzleti céljainak elérését.

Az elmúlt tizenöt év változásai a magyarországi ingatlanpiacon felhívták a figyelmet arra, hogy a klasszikus üzletpolitika már nem garantálja a sikert évtizedekre. Ezért úgy döntöttünk, hogy a családi ingatlan portfóliótól különálló részeként megalapítjuk a Kara Real Estate Groupot, amely önállóan és kizárólag az ingatlanpiacon fog működni.

Bérbeadási részlegünk az irodai, kis- és nagykereskedelmi, ipari ingatlanok bérbeadásának teljeskörű lebonyolítására, valamint üzemeltetésére és bérlőképviseletre terjed ki.

Közel 500 db A-, A+ kategóriás irodaház portfoliónkból és több mint 4 millió iroda bérlési lehetőségből azonnali javaslatokat teszünk és alternatívákat kínálunk ügyfeleinknek.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink hiteles szakértőként bízzanak meg bennünk, és üzleti céljaik sikeres megvalósításában hosszú távú stratégiai partnerként számíthassanak ránk. A hitelességünket folyamatosan visszaigazolják partnereink és ügyfeleink.

Ügyfeleink számára támogatást nyújtunk, hogy pontosan felmérjük és részletesen megfogalmazzuk tulajdonosi, bérlői vagy vevői igényeiket. Emellett bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek, és segítünk a döntéshozatalban összehasonlító elemzések elkészítésével. Ebben munkánkban jelentős hazai és nemzetközi ingatlanpiaci szereplők, megbízóink és partnereink állnak mellettünk.

Olyan feladatokat látunk el ügyfeleink számára, mint a piac- és trendfigyelés, a piacon zajló események elemzése, üzleti találkozók szervezése, valamint az üzletkötést gátló tényezők kiküszöbölése.

Mindig az elsők között vagyunk, akik értesülnek az aktuális eseményekről, ezáltal folyamatosan előnyt biztosítunk. Ennek köszönhetően ügyfeleink exkluzív hozzáférést élveznek ezekhez az információkhoz, így mindig a legfrissebb lehetőségek állnak a rendelkezésükre. Ebben a szegmensben vagyunk piacvezetők. Már 35 éve vagyunk meghatározó szereplők az ingatlanpiacon, és bízunk abban, hogy ezt a következő három generáció is sikerrel fogja tovább vinni.